Familie opstellingen Nijmegen

In Mira Brouwer Relatiepraktijk in Nijmegen bied ik familie opstellingen aan voor verschillende vormen van relaties die inzicht zoeken. Familie opstellingen valt onder systemisch opstellingenwerk. Hierin wordt er zowel de persoon als naar de (relationele) context gekeken. Familie opstellingen en organisatie opstellingen zijn hierin bekend en beide bied ik aan in de Relatiepraktijk in Nijmegen.

Daarbij karakteriseert mijn aanpak zich door gebruik te maken van opstellingsattributen die symbool staan voor onszelf en de context. Door het vraagstuk (het beeld) met opstellingsattributen letterlijk buiten onszelf te plaatsen, kunnen we er met afstand naar kijken. Daardoor kunnen we ervaren, bewegen, zien en voelen wat er (on)bewust afspeelt.

familie opstellingen Nijmegen in Mira Brouwer relatieprakijk
Sta jij op je plek? Geef vorm aan jezelf in relaties.

Opstellingen laten het innerlijk beeld zien dat iemand van zichzelf en andere heeft. Wat we kunnen veranderen is deze innerlijke relatie met onszelf en met personen van wie wij een innerlijk beeld hebben en die op die manier in onszelf worden gerepresenteerd. Wanneer wij onze innerlijke beelden kunnen erkennen, verliezen zij hun betekenis en kunnen wij innerlijk tot rust komen.

De methode systemisch opstellen gebruik ik zowel voor relatiecoaching- als relatietherapie trajecten. Of je nou samen komt of individuele begeleiding zoekt. Meer weten over het aanbod relatietherapie en relatiecoaching van Mira Brouwer Relatiepraktijk? Lees verder.