Referenties

“Mira straalt de rust uit die we nodig hadden in een hectische tijd. Ze heeft het vermogen om te luisteren zonder oordeel.   Haar vaak verdiepende vragen hebben ons anders naar elkaar doen kijken. Een stuk inzicht, ruimte voor elkaar en ook zeker een stukje hoop voor onze relatie.   Mira heeft ons geleerd anders te kijken naar elkaar, we zijn elkaar weer gaan waarderen….”

Angela, 39 jaar

Zeer bekwame, vriendelijk en betrokken coach

“Toen ik docent was aan de relatiecoach opleiding heb ik Mira aan het werk gezien als een zeer bekwame, vriendelijk en betrokken coach.   Mira schroomt niet om zelfs de gevoeligste onderwerpen bespreekbaar te maken en zo tot de kern van het probleem te komen. Ze is invoelend, rustig en open minded.   Ik zou Mira zeer aanbevelen als relatiecoach.”

Marian

 

Mira stelt mij op mijn gemak. Ik voel me vrij om eerlijk te zijn en alleen op die manier komen we verder. Ze is erg betrokken en beleeft plezier aan de sessies met ons. Ze vindt het leuk om samen met ons nieuwe dingen te ontdekken.”

Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen waar ik veel aan ga hebben. Ik vond het interessant om patronen te ontdekken die zich ontwikkelen in mijn relatie en ik denk dat het heel erg waardevol is, dat ik die patronen zie voordat ze echte problemen opleveren. Er is meer wederzijds begrip. Het heeft mijn relatie fijner en veiliger gemaakt en ik heb steeds meer vertrouwen in een lange toekomst samen.”

“De betrokkenheid en professionaliteit van de coach was groot, Mira luisterde aandachtig en greep terug op dingen die de vorige keren gezegd waren. Dat ze wist waar ze aan werkte, wekte vertrouwen.”

Er hing een fijne sfeer. Ik voel mij erg op mijn gemak bij Mira en voel mij ook serieus genomen. Mira heeft alle tijd voor je, is begripvol en warm. Door de oefeningen en gevoerde gesprekken begrijp ik mijn partner beter. Het opende echt mijn ogen. Ik merk dit dagelijks, wat echt heel erg fijn is.”

“De toegepaste werkvormen wierpen zijn vruchten af. Het thuis nog oefenen zorgde voor mooie momenten waarbij mijn partner en ik intensief naar elkaar luisterden of verwezen naar de sessies. Mijn partner en ik gaan na de coaching veel bewuster om met onze verschillende voorkeuren en stijlen. We zien eerder in wanneer dingen uit elkaar gaan lopen en weten beter hoe daarmee om te gaan.”

“Mira luisterde aandachtig, was scherp, vatte goed samen, vroeg door en hielp ons onze vragen duidelijk te maken.”

“Mira is een fijne coach en stelt mij op mijn gemak. Ik voel me vrij om eerlijk te zijn en alleen op die manier komen we verder. Ze is erg betrokken en beleeft plezier aan de sessies met ons. Ze vindt het leuk om samen met ons nieuwe dingen te ontdekken.”