Tarief

Relatietherapie                                       €90,- per uur incl. BTWMira Brouwer Relatiepraktijk Relatietherapie Nijmegen met bloemen, tarief?

Relatiecoaching                                     €90,- per uur incl. BTW

Individuele coaching                          €75,- per uur incl. BTW

Duur van een duo sessies is 1,5 uur.
Duur van een individuele sessie is 1 uur.

 
Betaling en annulering

Na de sessie ontvang je de factuur. Deze dient binnen 2 weken betaald te worden. Afspraken kunnen 48 uur van te voren per mail geannuleerd worden. Wanneer dit niet tijdig gebeurt, ben ik helaas genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen. Binnen 24 uur voor aanvang van een gesprek worden 100% van de gesprekskosten in rekening gebracht. Van 48 uur tot 24 uur voor aanvang van het gesprek, evenals in gevallen van overmacht, wordt 50% van de gesprekskosten in rekening gebracht.

Graag stel ik je op de hoogte van mijn algemene voorwaarden en privacystatement.

Vergoeding

Relatiecoaching en relatietherapie  wordt vooralsnog niet vergoed door de zorgverzekering. Met de sessies investeer je in de relatie.

Meedoen-regeling

Indien jij of je partner valt onder de Meedoen-Regeling Nijmegen, dan kun je de voucher van €150,- bij mij inleveren voor relatiecoaching of voor individuele coaching. Zo hebben diegene met een klein budget, toch de mogelijkheid relatiebegeleiding te krijgen.