Over Mira

Mira Brouwer Relatietherapeut Nijmegen
Mira Brouwer

Ik ben empathisch, analytisch en eerlijk. Mijn kracht ligt in het samenbrengen van de kwaliteiten hoofd en hart: ik creëer overzicht en gebruik mijn invoelend vermogen.

Met mensen aan relaties werken is voor mij een van de mooiste dingen. Ik geniet van het oprechte contact en het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar verbinding. Zowel met zichzelf als met elkaar.

Mensen omschrijven mij als warm, rustig, helder en betrokken.

Ik kom uit het jaar 1989 en ben sinds 2012 samen met mijn vriend Mart en woon in Nijmegen.

Achtergrond mira Brouwer

Ik ben gespecialiseerd en erkent in EFT relatietherapie en heb hiervoor de EFT opleiding gevolg. Daarvoor heb ik de SNRO geaccrediteerde post-HBO studie Relatiecoach bij  Sonnevelt opleidingen afgerond. Ook bied ik systeemopstellingen aan en heb mijn scholing gevolgd bij Loes Koot met de opleiding Systemic Healing. Verder integreer ik kennis uit gevolgde trainingen zoals de emotie-trainingen van Vera Helleman. Ik vind het leuk en belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen met bijscholing, intervisie en supervisie.

Daarnaast ben ik sinds 2015 mede oprichter van het danscollectief WijZijn.Dance waarin ik dans, doceer en performances geef. Bij Strooom heb ik de opleiding tot docent dansexpressie gevold. Ook geef ik les op de Psychomotorische Kindertherapie Opleiding in Utrecht.

Op dit moment volg ik in deeltijd de opleiding Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit. Ik heb een universitaire achtergrond in milieu economie en beleid. Hierdoor ben ik gestimuleerd analytisch te kijken en grote verbanden te zien.

Wil je meer van mij weten? Lees ook de blog ‘Wat beweegt Mira’ of neem direct contact op.

Ik ben aangesloten bij:
Stichting EFT Nederland
EFT – Stichting EFT Nederland
CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-therapeut nummer: CL3246-29-01-20, niveau 4.
RT – Netwerk van Relatietherapeuten
TP – Therapiepsycholoog – Netwerk van therapeuten en psychologen
In de buurt – Nijmegen
Meedoenregeling – Nijmegen

GAT – Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://www.gatgeschillen.nl/Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://www.gatgeschillen.nl/beroepscode/