Over Mira

Mira Brouwer relalatiethereut en relatiecoach in Nijmegen
Mira Brouwer

Met mensen aan relaties werken is voor mij een van de mooiste dingen. Ik geniet van het oprechte contact. Het raakt een essentie in het leven: verbinding en zingeving.

De dynamiek die ontstaat bij mensen die zo dicht bij elkaar staan is fascinerend. Hierin zijn er altijd volop mogelijkheden om persoonlijk te ontwikkelen en te groeien. Ik vind het prachtig om dit proces te begeleiden.

Ik ben empathisch, analytisch en eerlijk. Mijn kracht ligt in het samenbrengen van de kwaliteiten hoofd en hart: ik creëer onder andere overzicht en gebruik mijn invoelend vermogen.

Achtergrond mira Brouwer

Ik heb een universitaire achtergrond in milieu economie en beleid. Hierdoor ben ik gestimuleerd analytisch te kijken en grote verbanden te zien. Daarnaast maak ik deel uit van een improvisatie danscollectief, waarin ik dans, doceer en performances geef.

Na het afronden van de SNRO geaccrediteerde post-HBO studie Relatiecoach bij  Sonnevelt opleidingen, ben  ik gestart met mijn eigen praktijk. Daarbij bied ik systeemopstellingen therapie aan nadat ik de opleiding Systemic Healing bij Loes Koot heb gevolgd. Ik vind het leuk en belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen met bijscholing, intervisie en supervisie.

Ik ben aangesloten bij:

RT – Netwerk van Relatietherapeuten
TP – Therapiepsycholoog – Netwerk van therapeuten en psychologen